Activiteiten

Startdag creatief met vief
Kom op dinsdag 6 maart 2018 naar de Startdag in het Provinciehuis in Leuven en beleef het officiële startschot van het nieuwe jaarthema ‘Creatief met Vief’. Leer bij van interessante sprekers en neem deel aan een creatieve namiddagactiviteit.
Musical 'ZOO of Life'
ZOO of Life is hét grootse musicalspektakel waarmee ZOO Antwerpen in 2018 op een originele manier haar 175ste verjaardag viert.
Toneel 'Op weg naar Wem-be-lie!'
Antwerpen en zijn supporters ... passie en euforie !!
Komedie 'Stuk ongeluk'
The Play That Goes Wrong. Het stuk gaat alle kanten op behalve de goede en het decor overleeft de voorstelling niet !
Cursus Tablet : Apple
In 3 lessen leer je de basisapplicaties van je iPad !
Vervolgcursus Tablet : Naar een hoger niveau
U heeft de cursus tablet en de vervolgcursussen reeds gevolgd maar u wenst uw tablet nog sneller te kunnen maken of te leren welke sneltoetsen u kunt gebruiken ? Wel dan is deze vervolgcursus 'Naar een hoger niveau' zeker iets voor u !
Vervolgcursus Smartphone: Foto's
Leer hoe je met je smartphone goede foto's en video's kan maken, hoe je ze kunt bewerken en ten slotte hoe je foto's kan overdragen naar je computer of tablet.
Toneel 'Genaaid'
Namiddagje toneel van het EWT (Eigentijdse Werkgroep Teater) te Deurne.
Nieuwe culturele activiteiten in het voorjaar 2018
Een toneel, een musical, een operette, ... het komt allemaal aan bod in het voorjaar 2018. Bekijk snel ons volledig programma !
Nieuwe cursussen in het voorjaar 2018
U heeft een tablet en/of smartphone, maar kent er nog niet zoveel van? Of U heeft reeds enkele cursussen gevolgd en wenst nog meer hierover te weten?Dan zijn onze cursussen in het voorjaar iets voor u!

Sitemap - Vief Provincie Antwerpen vzw 2017 - info.antwerpen  vief.be - Site door Faromedia