Komedie 'Krakers onder de kerstboom' - zondag 16 december 2018

Sven De Ridder Company stelt een vrolijke kerstcomedy voor, geschikt voor de ganse familie met Herman Verbruggen (jawel, Marcske van FC De Kampioenen), Mieke Laureys, Nicoline Hummel (die onlangs De Buurtpolitie verliet), Brik Van Dyck en uiteraard Sven De Ridder.

Korte inhoud:
Winter, enkele dagen voor Kerstmis. Twee inbrekers, Ben Van Boven (Sven De Ridder) en Lesley Govaert (Mieke Laureys) hebben het op dezelfde villa gemunt en kiezen dan ook nog eens exact dezelfde avond uit om er hun slag te slaan. Ze geraken het niet eens over wie wat mag meenemen en doen dan maar beroep op hun vaste heler (Brik Van Dyck) om hen te helpen de buit ‘eerlijk’ te verdelen. Als Didier (Herman Verbruggen) en Marie-Christina (Nicoline Hummel), broer en zus van de afwezige eigenaar, onverwacht op bezoek komen, rest onze krakers geen andere mogelijkheid dan zich voor te doen als de house sitters.


Praktische afspraken:


Wanneer: zondag 16 december 2018


Waar: Fakkeltheater, Rode Zaal - Hoogstraat - 2000 Antwerpen


Aanvang: 15 uur


Prijs: € 26 (Vief-korting van € 3, normaal € 29/ticket)


Inschrijven: Vief Provincie Antwerpen vzw, Lange nieuwstraat 109 - 2000 Antwerpen; tel: 03/203 76 91; e-mail: info.antwerpen@vief.be 

Sitemap - Vief Provincie Antwerpen vzw 2017 - info.antwerpen  vief.be - Site door Faromedia