Ontmoetingsdag Vief-bestuursleden 'Uitwisseling activiteiten' - Maandag 17 juni 2019

Zit je als bestuurslid soms ook met vragen als: ‘Wat moeten we nog inrichten?’; ‘Is een bezoek aan dat museum wel interessant?’; ‘Is dat bedrijf geschikt voor onze leden om te bezoeken?’; ‘Is die spreker aangenaam om naar te luisteren?’ M.a.w. zit je met vragen aangaande het inrichten van activiteiten zoals bezoeken, musea, daguitstappen, sprekers,... of ben je in de 7de hemel over bv. een geslaagde daguitstap waarvan je overtuigd bent dat dit ook door andere Vief-seniorenknooppunten zeker zou gesmaakt worden? Kom dan zeker naar deze ontmoetingsdag. 

Breng alle mogelijke info mee van sprekers, uitstappen, bezoeken, ... noem maar op, die jouw vereniging de laatste 5 jaar heeft ingericht. Zowel de goede als de slechte ervaringen. 

Bedoeling is dat iedereen zijn activiteiten voorstelt, waardoor er een soort van handboek kan gemaakt worden die al onze knooppunten kunnen gebruiken, raadplegen zeg maar, bij de eerstvolgende planning van activiteiten. Want wie wil nu niet dat de geplande activiteit een succes wordt?! 

Praktische informatie:
-  Wanneer: maandag 17 juni 2019 

-  Waar: LM Plus Antwerpen, Zaal “De Meirminne”, 
Lange Nieuwstraat 109, 2000 Antwerpen 

-  Aanvang: 10u 

-  Prijs: gratis (gelieve op voorhand in te schrijven 
met het correct aantal deelnemers. Er wordt tijdens de middag een broodje aangeboden.) 

-  Inschrijven: Vief Provincie Antwerpen vzw, Lange Nieuwstraat 109, 2000 Antwerpen; tel: 03/206 
36 54; info.antwerpen@vief.be

Sitemap - Vief Provincie Antwerpen vzw 2017 - info.antwerpen  vief.be - Site door Faromedia