Vief schort alle activiteiten op tot en met 1 mei 2020

Op 17 maart kondigde de federale overheid de strenge maatregelen aan die getroffen worden in de strijd tegen het Coronavirus. Vanaf woensdagmiddag 18 maart sloten heel wat bedrijven de deuren en andere bedrijven trekken de kaart van telewerken. Elke persoon wordt ten stelligste aangeraden om 'in hun kot' te blijven. Je mag nog buiten komen om een wandeling te maken, maar dan wel bij jou in de buurt. Er heerst een samenscholingsverbod en ook in de winkelketens wordt je maar met mondjes maten toegelaten. Al deze maatregelen zijn broodnodig in dit coronatijdperk. 

Voor Vief primeert de gezondheid en de veiligheid van de medewerkers, vrijwilligers, leden en deelnemers. VIef aanschouwt dit als een topprioriteit. Daarom heeft de directie van Vief besloten om de opschortingsperiode, die in eerste instantie tot eind maart werd ingeroepen, te verlengen. Tot vrijdag 1 mei 2020 worden alle acitviteiten en groepsbijeenkomsten van Vief geannuleerd. 

Eind april wordt de situatie opnieuw geëvalueerd, waarvan we de conclusie aan iedereen zullen doorgeven vai onze communicatiekanalen. 

Vief is ervan overtuigd dat deze maatregel mee zal bijdragen tot het indijken van de Corona-uitbraak en we hopen samen met u dat we deze moeilijke periode op een gezonde wijze zullen overbruggen. 

Sitemap - Vief Provincie Antwerpen vzw 2017 - info.antwerpen  vief.be - Site door Faromedia